Triathlon

Seurassamme on aktiivisia ja innokkaita triathlon harrastajia. Jotka ovat menestyneet hienosti valtakunnan tason SM-kilpailuissa. Osa harjoittelee oman kunnon kohottamiseksi ja harrastusmielessä. Jokainen etenee omien tavotteiden ja halujen mukaan harjoittelussa.

Tervetuloa rohkasti mukaan!

Yhteisiä harjoitusmahdollisuuksia on seuraavasti:

Uintivuorot kevällä 20.1.2020 lähtien

 

Triathlon ja mastersKloRatoja
Tiistai 20:30-21:30  1-2
Sunnuntai 9:00-10:302

 

Marja-Leena on paikalla yleensä. Jos valmentajaa ei ole paikalla sunnuntaisin on uintiohjelmat valvojien kopissa triathlonistien kansiossa. Silloin jonkun uimarin pitää laitettaa matalan pään pöydällä olevaan kansioon harjoituksessa olevien uimareiden lukumäärä.

Jos valmentaja ei ole paikalla joudutaan tiistain iltavuoro perumaan (tästä ilmoitetaan aina ryhmän facebook ryhmässä).  Silloin jonkun uimarin pitää laitettaa matalan pään pöydällä olevaan kansioon harjoituksessa olevien uimareiden lukumäärä.

Spinning 

Keminmaan kuntosalilla Spinning- jatkuu taas torstaisin klo 18.10-19.10. Nyt siinä näyttää olevan myös mahdollisuus ohjattuun vatsalihastreeniin (kesto 30 min) sen jälkeen.

Yhteiset juoksutreenit

Näistä harjoituksista tiedotetaan takemmin Triathlon-jaoston facebook ryhmässä.

 

Päivittäistä tiedotusta ajankohtaisista asioista teemme triathlonharjoitteluun liittyen triathlonporukan suljetuilla KemTU-triathlon jaoston facebook-ryhmässä.

Päivitetty 8.1.2020

KemTun edustajat omissa kisoissa
Kisatunnelmaa pyöräilyn vaihtoalueella
Uintiosuutta Perämeressä
KemTu.n trathlonisti Johanna Kulju Joroisilla 2018. saavutuksena 3-sija

Yhdyshenkilöt:

Nina Frant
Tiina Brännkärr 040-5934647

sähköpostilla: triathlon@kemtu.fi