Uintiryhmät

 

Hyvässä seurassa viihtyy, tervetuloa mukavan harrastuksen pariin!

 

Tällä hetkellä seurassamme toimii 11 uintiryhmää sekä uimakouluja lapsille ja aikuisille. Pienet uimarit aloittavat uimakouluista ja siirtyvät sitä kautta halutessaan osaksi seuran toimintaa. Uimakoulun alaikäraja on kolme vuotta.

Ryhmien toiminnasta voi tiedustella ryhmien vastuuvalmentajilta.

 

Uintiurheilun lisenssi 2023–2024

Suomen Uimaliiton lisenssikauppana toimii Suomisport, jonne tulee ensin luoda oma profiili, kuvalliset ohjeet profiilin luontiin ja lisenssin ostoon löytyvät täältä.

Kauden 20232024 lisenssit ovat myynnissä! Lunasta lisenssi Suomisportissa (linkki)!


Lisenssi uintiurheilijalle

  • Kilpailulisenssi ajalle 1.9.2023–31.8.2024
  • Tarjoaa mahdollisuuden Pohjolan Sporttiturva -tapaturmavakuutukseen treeneissä ja kilpailuissa

Tapahtumalisenssi kertakäyttöön!

  • Tutustu halvemmalla lajiin yhden kilpailun aikana!
  • Kilpailulisenssi 14 vuorokauden ajalle
  • Voimassa heti maksamisesta, ei korotettavissa täyteen lisenssiin
  • Lisätietoja vakuutuksesta SVE ENG

Näin lunastat kauden 2023–2024 lisenssin 

Urheilutapaturmavakuutus on pakollinen

Kilpaurheilussa voimassa oleva urheilutapaturmavakuutus, oma tai lisenssin mukana lunastettava, on pakollinen kaikille lisenssin lunastaville. Lisenssin yhteyteen voi hankkia Pohjola Vakuutuksen tarjoman tapaturmavakuutuksen, eli Sporttiturvan. Lisätietoja vakuutuksesta SVE ENG

Lataa puhelimeesi Suomisport-sovellus!

Suomisport-mobiilisovellus on helppokäyttöinen tapa osoittaa lisenssin voimassaolo, hallita omia tietoja ja lunastaa lisenssejä ja vakuutuksia. Etsi sovellusta "Suomisport" puhelimesi sovelluskaupasta ja lataa ilmaiseksi puhelimeesi.


 

Tapaturman sattuessa:

Mikäli olet lunastanut lisenssiin myös vakuutuksen, olet vakuutettu urheilussa sattuvien tapaturmien varalta treeneissä ja kilpailuissa Pohjola Vakuutuksen kautta.

Henkilövahinkoilmoitus netissä tai paperilla

Urheilutapaturman sattuessa ota yhteys Pohjola Terveysmestari -palveluun. Tavoitat terveysmestarit puhelimitse 0100 5225 tai Pohjola Sairaala -sovelluksen kautta. Palvelu on avoinna joka päivä 7-23. Vakuutusnumero, jota tarvitset vahinkoilmoituksessa, on 06-21969 (kilpailulisenssi) ja 06-221969 (harrastepassi).