Iloisia uutisia toimivasta seurayhteistyöstä, josta saamme ylpeinä teille kertoa

19.9.2023


Ronny Brännkärr TaTU Tampereen riveihin

Kemin Työväen Uimareiden kasvatti ja Suomen ykkösuimareihin kuuluva Ronny Brännkärr siirtyy edustamaan TaTU Tamperetta. Tulevana viikonloppuna Martti Ollgren Uinneissa 23.9. Brännkärr edustaa ensimmäistä kertaa tuoreen, mutta jo hyvin tutun seuran, TaTU:n uimarina. Seurat ovat tehneet tiivistä yhteystyötä kahden vuoden ajan huippu-uimarin kehittymisen mahdollistamiseksi. Hänellä on ollut tukenaan ammattimainen valmennus sekä tiiviit taustajoukot.

“Olen ollut todella etuoikeutetussa asemassa nuorena urheilijana. Valmennus on Kemissä ja Tampereella huipputasoista, taustatiimini ja pääyhteistyökumppani Palsatech ovat olleet tukena vuosien ajan ja edelleen jatketaan tiiminä. Seurojen välinen yhteistyö on mahdollistanut kokonaisuuden onnistumisen, tästä on hyvä jatkaa ja mukava päästä edustamaan nyt TaTUa”, Brännkärr toteaa.

Vaikka seura vaihtuu, yhteistyö kasvattajaseuran kanssa säilyy jatkossakin tiiviinä. Brännkärrin pitkäaikainen pääyhteistyökumppani Palsatech Oy on jatkossakin tukemassa uimarin uraa kohti kansainvälistä huippua. Yhteistyöasioiden taustalla jatkaa myös tuttu tiimi, johon kuuluu pääyhteistyökumppani ja KemTUn edustajia.

“Seuran vaihtuminen on luonnollinen ja hyvä vaihe Ronnyn ja molempien seurojen mielestä. Tampereelle siirtyminen on mahdollistanut Ronnyn urheilullisen kehityksen maajoukkuevalmentaja Jere Jänneksen valmennuksessa ja opiskelun Tampereen ammattikorkeakoulussa”, toteaa KemTU:n puheenjohtaja Jani Kinnunen.

Martti Ollgren Uinneissa Ronnyn seuranvaihtoa ja urakehitystä juhlistamassa on myös KemTUn uimareita, johtoryhmää ja taustatiimin jäseniä. Samalla perinteikkäät, vahvat ja hyvää seuratyötä ja ammattimaista valmennusta uimareilleen tarjoavat KemTU ja TaTU aikovat lisätä junioriyhteistyötä. Tavoitteena on tarjota molempien seurojen nouseville uimareille mm. yhteisiä leirejä, treenejä sekä kilpailuja. Brännkärrin kanssa toteutettu seurojen välinen yhteistyö saa luontevaa jatkoa ja toimii loistavana esimerkkinä läpi maan tehtävästä tasokkaasta valmennuksesta ja uinnin kehitystyöstä.

“KemTU:ssa on tehty hyvää työtä Ronnyn valmennuksen osalta nuoresta lähtien. Siellä tehdään selvästi vahvaa juniorityötä. Huippu-uinti on valittu TaTU:ssa strategiseksi painopistealueeksi. Hienoa nähdä, että Ronnyn tasoinen lupaava huippu-uimari näkee TaTU:n urakehityksensä kannalta oikeana paikkana”, TaTU:n toiminnanjohtaja Juho Allonen toteaa.

 

Lisätietoa:

Jani Kinnunen
Puheenjohtaja, Kemin Työväen Uimarit
040 778 0704, puheenjohtaja@kemtu.fi


Juho Allonen
Toiminnanjohtaja, TaTU Tampere ry
040 556 2977, juho.allonen@tatu.fi