Uimarit

Pudasjärven uintileiri

Päivä 1

Heräsin klo 8:00 aloin pakkaamaan noin klo 10:30 lähdemme hallilta klo 15:00. Hohhoi! Onpas tylsää tekstiä! Jännittää hieman. En ole käynyt kuin yhdellä uintileirillä, mutta repun pakkaaminen käy jo rutiinista:) Uimareista tänään on lähdössä minä,Pinja,Janski,Eve,Saga,Roope ja Olli. Valmentajista lähtee Salla ja Markku. Tulimme Pudasjärvelle noin klo 17:15 uintitreenit alkoivat klo 18: 00. Treenit kestivät noin 2 tuntia. Iltapala oli heti  uinnin jälkeen. Tänään oli perhostreenit. Tässä hieman uimareiden ja valmentajien ajatuksia päivästä.Pinja:Reenit olivat mukavat mutta myös rankat. Selvisin ihan hyvin. Eve: Tänään oli mukavat, mutta rankat perhostreenit. Reenit eivät olleet liian rankat, mutta ei myöskään liian löysät. Roope: Tänään olen saanut tosi paljon arvokkaita tekniikka vinkkejä, enkä malta odottaa mitä huomenna teemme.markku:tänään oli kahden tunnin rankat perhos reenit.

 

Päivä 2

Herätys oli aamulla 7:45 ja aamupala oli 8:30. Menimme uimahallille heti aamupalan jälkeen. Hallilla oli vuorossa kuivatreenit jossa venyttelimme ja jumppasimme. Rintauintiharjoitukset alkoivat heti kuivien jälkeen. Nyt on menossa neljän tunnin lepotauko. Tässä uimareiden ja valmentajan ajatuksia aamusta. Olli: heräsin aamulla hyvillä mielin ja keskustelin kavereiden kanssa. Aamupala oli hyvää. Meillä oli rinulin reenit ja ne olivat mukavat. Janski:yöpymis paikka oli kiva. Treeneissä oli kivaa paitsi minun pääni tuli kipeäksi. Salla: Treeneissä uimarit joutuivat jo todella miettimään omia taitojaan sekä osaamisiaan. 

Tauon jälkeen lähdimmesyömään. Kun olimme syöneet tulimme takaisin majoittumispaikkan, jossa meillä oli kuivat.  Kuivien jälkeen menimme hallille jossa treenit alkoivat 18:00. Treeneissä oli vuorossa selkäuinti. Tässä uimareiden  ajatuksia päivästä. Saga: Selässä harjoiteltiin käänöstä ja tekniikaa. Käännöksessä täytyy olla aika tarkka ettei tule hylsyä. Pinja: Oli mukavat reenit. Nukuin myös hyvin majapaikalla.

 

Päivä 3

Heräsimme 7:45 ja aamupala oli 8:30. Aamupalan jälkeen menimme hallille jossa meillä oli ensin kuivat ja sitten uinti. Uinnissa oli vuorossa vapaauinti. Treenit loppuivat klo 12:00 jonka jälkeen oli leirin päättäjäiset. Päättäjäisten jälkeen menimme syömään ja sitten lähdimme ajamaan kotiin. Oma mielipiteeni leiristä on se, että se sujui hyvin ja saimme tärkeitä neuvoja uintiin.

Kiia