Pikkufisut uimakouluryhmä täynnä

28.2.2019

Pikufisut ryhmä aloittaa toiminnan uudella kokoonpanolla 2.3 klo 9.10. Muutama paikka vielä vapaana. Uimakouluryhmä on tarkoitettu yli 4 vuotiaille lapsille, jotka ovat vierailleet aiemmin uimahallissa. Lisäksi hänen tulee uskaltaa kastautua ja tulla mukaan ryhmään ilman vanhemman tukea.

 

Kemin Työväen Uimarit ry (KemTu) järjestää keväällä 2019 pikkufisujen uimakouluryhmän lasten altaassa. Lapsenne on ilmoitettu uimakoulun ja hän on saanut paikan uimakoululaisena.  

Uimakouluryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka ovat vierailleet aiemmin uimahallissa. Lisäksi hänen tulee uskaltaa kastautua ja tulla mukaan ryhmään ilman vanhemman tukea.

Tavoitteena on uimakoulun aikana oppia nauttimaan vedessä touhuamisesta ja leikin kautta opittavista uinnin alkeista.

Aika: 2.3-27.4.2019, lauantaisin altaalla 9.30-10.00 (8 kertaa)

Kokoontumispäivät: 2.3/ 9.3 / 16.3/ 23.3/ 30.3/ 6.4/ 13.4 ja 27.4 (oikeudet muutoksiin pidätetään)

Kokoontuminen: uimahallin aulassa klo 9.10, uimaopettajat ovat vastassa aulassa.  Pukuhuoneessa vanhemmat huolehtivat lasten riisumisesta jonka jälkeen uimakoulun opettajat ottavat lapset huolettavakseen.  Uimakoulun jälkeen lapset palautaan pukuhuoneeseen, josta vanhemmat ottavat lapset vastuulleen.

Paikka: Kemin Uimahalli

Varustus: Pyyhe, uima-asu ja uimalasit jos lapsi tarvitsee

Hinta: 55 €/ osallistuja, joka sisältää uimaopetuksen, sisäänpääsyn sekä  uintivarusterepun.  Lasku uintiryhmästä toimitettaan huoltajan sähköpostiin ja se tulee olla maksettuna 8.3.2019 mennessä.

Uimakoulun vetäjänä toimii uimaopettajakoulutuksen omaava opettaja ja apuohjaajina toimivat pitkän linjan ohjaajat.

Jos uintiryhmäläisillä on jotain terveydellisiä seikkoja jotka tulee huomioida uinnissa  ilmoita siitä myös ilmoittautumisen yhteydessä.

Pikaiset ilmoittautumiset: marja-leena.viinamaki@pp.inet.fi

 

www.kemtu.fi.

 

Tervetuloa uimakouluun lauantaina 2.3.2019 klo 9:10